Egészségmegőrzés és Nyugdíjmegtakarítás Ajándékkal

Egészségmegőrzés és Nyugdíjmegtakarítás Ajándékkal

Kiegyensúlyozott jövő, garantált nyugdíj

 Miért fontos nyugdíjbiztosítást választani? A magyar társadalom fokozatosan elöregszik és ez várhatóan komoly változásokat és nehézségeket állít a nyugdíjrendszer elé az elkövetkező években. A nyugdíjbiztosítás segítségével rendszeres, akár kisebb összegű megtakarításokkal is anyagi alapokat teremthet, hogy gondtalanul élhesd nyugdíjas éveid.

Egészségmegőrzés és Gondtalan nyugdíjas évek Ajándékkal

Rendszeres szűrővizsgálatokkal, aktív életmóddal sokat tehetünk egészségünk érdekében. Nyugdíjbiztosításainkkal anyagi alapokat teremthetsz a nyugodt nyugdíjas éveidhez, és most az egészségmegőrzésben is segítünk!

Választható ajándékok:

– 78.000 Ft értékű Onkomplex prevenciós szűrőcsomag
vagy

– Huawei Band Pro 2 aktivitásmérő okos óra

A választható ajándékokról részletesen:

Onkomplex prevenciós szűrőcsomag

Az ONKOMPLEX® egyéni rizikóelemzésen alapuló prevenciós program a Rákkutatási Világalap és az Amerikai Rákkutató Intézet irányelvei alapján, vezető hazai szakértők bevonásával került kialakításra.

A program egyik legfontosabb alap pillére a részletes – különböző laboratóriumi és műszeres vizsgálatokkal kiegészített – onkológiai/belgyógyászati kivizsgálás, amely kiegészül az életvitel komplex feltérképezésével. Mindezek alapján egy egyénre szabott, komplex rizikóelemzést készítünk, amely a továbbiakban hasznos iránymutatást ad az egészség megőrzés és a különböző daganatos, szív-érrendszeri, anyagcsere és légúti  betegségek kialakulási kockázatának a csökkentése kapcsán. Majd egy személyes szakértői konzultáció keretein belül szakértőink válaszolnak a felmerülő kérdésekre és részletes felvilágosítást adnak arról, hogy az egyéni adottságok, valamint a jelenleg érvényben lévő nemzetközi ajánlások, kutatási eredmények alapján milyen életmód változtatás és milyen időközönként, milyen jellegű szakorvosi vagy szűrővizsgálatok javasoltak a továbbiakban a különböző betegségek lehetőség szerinti megelőzése, korai felfedezése miatt.

Hogyan vehet részt a szűrőprogramban ügyfelünk?

  1. A szerződés kötvényesítése után legkorábban 6 héttel küldjük ki a szerződő postacímére az azonosító kódot tértivevényes levélben, amellyel regisztrálni tud a szűrőprogramra.
    2. Az Onkomplex munkatársai felveszik a regisztrálóval a kapcsolatot, időpont egyeztetés céljából.
    Az ONKOMPLEX® prevenciós program nem névre szól, tehát átruházható, és tetszés szerint 2018. december 14-ig bármikor igénybe vehető.
    Egy azonosító kóddal csak egyszer lehet regisztrálni.

Aktivitásmérő okos óra (Huawei Band 2 Pro)

Extra funkciók: GPS, Pulzusmérő, Alvásmonitor, Távolság mérése, Szívritmus mérése, Sebesség mérése, 50 méterig vízálló, OLED kijelző, Mozgásérzékelő, Bejövő hívás jelzés, 3 – tengelyes gyorsulásmérő

Kiszámítható megtakarítási lehetőséget ad nyugdíjas éveidre, mivel garanciát nyújtunk a szerződésben előre meghatározott összeg kifizetésére a lejáratkor. Nyugdíjbiztosításra a befizetett díj 20%-ával megegyező, maximum évi 130 ezer forintos adójóváírást vehetsz igénybe.

 Visszahívást kérek

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük