Garantált nyugdíj

Garantált nyugdíj

Már csak 18 nap van, hogy ajándékot kapj a nyugdíj-megtakarításod elindításáért!

Ne halogasd tovább a döntést!

garantált nyugdíj

A nyugdíjkorhatár emelése, a nyugdíjrendszer folyamatos átalakítása egyre távolabb viszi tőlünk a békés, nyugodt öregkor lehetőségét. A társadalom elöregedése miatt várhatóan a nyugdíj összege csökkenni fog, így magunknak kell megteremteni annak a feltételét, hogy nyugdíjas éveinket – egy egész élet aktív munkája után – méltó módon élhessük meg!

Legtöbben a garantált lejárati összeggel rendelkező nyugdíjbiztosítást választják.

Bizonyára azért tették, mert a biztosító garantálja a szerződéskötés kori garantált elérési biztosítási összeget.

Garantált: elérési biztosítási összeg az automatikus díjnöveléssel és 2,25%-os garantált (technikai) kamattal.

A biztosítottnak a szerződésben meghatározott lejárati időpontban való életben léte esetén a biztosító a biztosított (elérési kedvezményezett) részére kifizeti a biztosítási szerződésben meghatározott lejárati időpontban érvényes

  • aktuális elérési biztosítási összeget,
  • a nyereségszámlán nyilvántartott nyereségrészesedést,
  • a szerződésen nyilvántartott rendkívüli megtakarításnak (rendkívüli befizetés, hűségjóváírás, adójóváírás) a lejárati időpontot megelőző munkanapon érvényes aktuális értékét.

Akik ezt a nyugdíjbiztosítást választják, nem kell tartaniuk a tőzsdei árfolyam változásoktól, a devizaárfolyamoktól.

Az ügyfelek megtakarításainak biztonsága érdekében főként állampapírokba, bankbetétekbe, kötvényekbe fekteti, ezért a hozam mérsékelt, de a garantált kamat miatt legalább évi 2,25%.

A nyugdíjbiztosítás egyetlen szerződés keretén belül megtakarítási lehetőséget és egyben biztosítási védelmet is nyújt. Ön a szerződéskötéskor meghatározhatja, hogy mekkora összeget szeretne megtakarítani, a biztosítási védelem pedig garantálja, hogy családja anyagi biztonsága akkor is fenntartható legyen, ha Önnel időközben tragédia történik.

A rendszeres megtakarítás mellett rendkívüli befizetésekre is lehetősége van, mellyel tovább növelheti a nyugdíjas évekre szánt megtakarítását.

Hosszú távú elkötelezettségét, hűségét rendkívüli befizetésként elhelyezett Hűségjóváírással jutalmazzuk.

A nyugdíjbiztosítást az állam adójóváírás formájában támogatja. Az adójóváírásokból származó összegeket is rendkívüli befizetésként tartjuk nyilván az Ön szerződésén.

A szerződésen nyilvántartott rendkívüli megtakarítást (rendkívüli befizetés, hűségjóváírás, adójóváírás) a biztosító a díjtartaléktól elkülönítetten tartja nyilván, és napi kamatot számít rá!

Szolgáltatás az öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor: amikor a biztosított a szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatárt betölti, őt a lejárat időpontjában aktuális elérési biztosítási összeg, nyereségrészesedés, valamint a rendkívüli megtakarítás (rendkívüli befizetés, hű­ségjóváírás, adójóváírás) aktuális értéke illeti meg.

Szolgáltatás a nyugdíjjogosultság megszerzésekor: amikor a biztosított (a szerződéskötéskor hatályos öregségi nyugdíjkorhatárt megelőzően) nyugdíjjogosultságot szerez, őt a szerződés aktuális visszavásárlási értékével, valamint a rendkívüli megtakarítás (rendkívüli befizetés, hűségjó­váírás, adójóváírás) aktuális értékével megegyező összeg illeti meg. A szolgáltatás 10 évet meghaladó megtakarítás esetén történhet egy összegben, vagy a biztosított kifejezett erre irányuló választása alapján járadék formájában. 10 évnél rövidebb megtakarítás esetén a szolgáltatás a 10. biztosítási évfordulót követően kerül kifizetésre halasztott egyösszegű szolgáltatásként. Ettől eltérően – a biztosított kifejezett erre irányuló választása alapján – a biztosító a nyugdíjjogosultság megszerzése esetén járó szolgáltatási összeget járadékszolgáltatás formájában teljesíti a 10. biztosítási év végéig.

Sajnos előfordulhat, hogy a biztosítottal a nyugdíjas évei előtt, még a megtakarítási időszakban nem várt esemény történik.

Szolgáltatás a biztosított egészségkárosodása esetén 39%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén: a biztosítottat a szerződés aktuális visszavásárlási értékével, valamint a rendkívüli megtakarítás (rendkívüli befizetés, hűségjóváírás, adójóváírás) aktuális értékével megegyező összeg illeti meg.

Szolgáltatás tragédia esetén: a biztosítottnak a szerződés fennállása alatt bekövetkező halála esetén a haláleseti kedvezményezett részére a biztosított halála napján aktuális haláleseti biztosítási összeg kerül kifizetésre, mely a mindenkori aktuális elérési biztosítási összeg 50%-a. Ezen felül társaságunk a nyereségrészesedést, valamint a rendkívüli megtakarítás (rendkívüli befizetés, hűségjóváírás, adójóváírás) aktuális értékét is kifizeti. Ön a szerződéséhez ezen felül akár magas kiegészítő életbiztosítási összeget is választhat, így gondoskodva családja anyagi biztonságáról.

 

Találkozzunk egy nyugdíj-tanácsadáson!
Ha bővebb tájékoztatást akarsz hívj, vagy küldj elérhetőséget vissza hívlak!

 
Visszahívást kérek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük