Miért Garantált Nyugdíjbiztosítás?

Miért Garantált Nyugdíjbiztosítás?

A garantált nyugdíjbiztosítás nyugalmat, biztonságot ad hosszú távon.

Emlékszel a 2008 – 2009 válságra?

Aki fontosnak tartja, hogy megtakarítson a nyugdíjas éveire, és nem akar, vagy nem tud a befektetésekkel foglalkozni, annak ez a legjobb választás.

Nyugalmat ad, mert nem kell nap, mint nap a gazdasági híreket böngészni, hogy milyen portfoliót válasszak, vagy mi az irány a befektetéseknél. Bár van portfolió menedzser, akire rá bízhatom a befektetéseimet, mégis ezeket a szerződéseket a nagyobb kockázat vállalóknak ajánlom.

Nyugodt lehetek afelől, hogy bármilyen pénzügyi válság van, a pénzemet akkor is megkapom! Ezt jelenti a Garantált.

Nyugodt lehetek, mert még kamatot is kapok garantáltan. Jelenleg a garantált technikai kamat 2,25%, még május 1.-ig.

Emlékszel a 2008 – 2009 válságra? A biztosítónál elhelyezett garanciás szerződések kifizetése maradéktalanul megtörtént, nem befolyásolta a válság.

Válaszd a biztonságot! Korábbi bejegyzésbe is írtam már  a témáról: https://www.nyugdijspecialista.hu/valaszd-a-biztonsagot/

Biztonságban ad, mert nem csak a pénzem van garanciákkal ellátva, de ha nem várt esemény történik, akkor is fizet nekem, vagy a kedvezményezettemnek.

További előnyök a garantált nyugdíjbiztosítás mellett:

  • A nyugdíjbiztosítás haláleseti szolgáltatási összegére – az állami nyugdíjjal szemben – kedvezményezett jelölhető, így nyugdíj célú megtakarításod nem vész el.
  • Kockázati életbiztosítással gondoskodhatsz hozzátartozóidról, ha már nem segíthetsz nekik. Megteremtheted a család hirtelen felmerülő nagyobb egyszeri kiadásainak anyagi hátterét, akár hitelfedezetként is felhasználhatod, illetve a temetési költségeket is biztosíthatod.
  • Bármilyen piaci körülmény esetén biztonságban van a megtakarításod, így már a szerződés megkötésekor előre tudod, hogy legalább mekkora összegre számíthatsz a nyugdíjkor elérésekor.
  • A nyugdíjbiztosításodnak köszönhetően anyagi alapokat teremthetsz a leendő nyugdíjas évekre.
  • Nemcsak a befizetett rendszeres díjra, hanem a rendkívüli díj után is 20% adójóváírást igényelhetsz, amelynek együttes mértéke évente maximum 130 000 Ft.
  • Hűségjóváírás segít céljaid megvalósításában.
  • Kamatadó-, EHO- és öröklési illeték-mentes. A nyugdíjbiztosítás szolgáltatása adó és illetékmentes, nem része a hagyatéki eljárásnak, és kifizetése gyors.
  • Orvosi vizsgálat nélkül megköthető. Nincs szükség előzetes egészségügyi elbírálásra, orvosi vizsgálatokra.
  • Van még legalább 10 éved a nyugdíjig.

Ne halogass tovább!

Ma már nem az a kérdés, hogy akarsz-e nyugdíjbiztosítást, hanem hogy mikor?

Nekem az a feladatom, hogy hozzásegítselek a Boldog, méltóságteljes nyugdíjas évek biztonságához.

Találkozzunk egy nyugdíjtanácsadáshon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük